informatieInDeKeten


Testdorp levert fictieve persoonsgegevens voor verschillende doelen

Onze gegevens kunt u voor tal van zaken gebruiken: voor het ontwikkelen of testen van uw IT-systemen, voor optimaal samenwerken in de keten, voor marketingdoeleinden, voor onderwijsactiviteiten en voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Eigenlijk voor alles waar u normaliter persoonsgegevens voor nodig heeft. En waarvoor u eigenlijk geen gegevens van echte personen zou willen gebruiken.

Testdorp levert de best mogelijke data met de waarborg dat de gebruikte gegevens op geen enkele manier verwijzen naar persoonlijke en identificerende gegevens van mensen in de echte wereld. De gegevens die wij leveren sluiten volledig aan bij de behoefte die de verschillende partijen hebben en we volgen alle gebruikelijke standaarden in de verschillende branches. Voor het formaat zijn dat onder meer de NEN 1888 en NEN 5825 standaarden.

Keteninformatie

In veel ketens wordt informatie uitgewisseld om andere schakels van de keten beter te laten werken. Dat geldt zowel in uw eigen bedrijf (tussen systemen of afdelingen) als tussen bedrijven. Vaker dan u denkt bevat deze uitwisseling persoonsgegevens of naar personen herleidbare gegevens. En vaker dan u denkt is dat strafbaar. En gelukkig ook vaker dan u denkt is dat op te lossen door deze gegevens te vervangen door fictieve. Zelfs in de productie omgeving.

Bel ons voor meer informatie of nodig ons uit voor een vrijblijvende sparringsessie om in uw situatie de mogelijkheden te verkennen.

Ketentesten

Een bijzondere vorm van testen, waarvoor ook de informatie onder ‘testen’ geldt. Aanvullend bieden we een service die de fictieve testgegevens van testdorp distribueert over de keten en wijzigingen in die set doorgeeft aan alle ketenpartners. Zodat u en uw ketenpartners op ieder moment met elkaar het juiste kunnen testen.

Overige toepassingen

Een aantal specifieke toepassingen waarin gegevens van Testdorp van toegevoegde waarden zijn:

Er zijn nog tal van andere situaties te bedenken waarin we met Testdorp iets voor u kunnen betekenen. We denken graag met u mee. In vrijwel iedere situatie kunnen we, samen met de vele partners in ons netwerk, een oplossing bieden voor een praktisch probleem.

Producten
- Persoonsgegevens